Vakantiewaarneming Céline

Hieperdepiep hoera! Céline is afgestudeerd als verloskundige en zal ons team een tijdje komen versterken i.v.m vakanties. Een groot aantal van jullie zal Céline nog kennen vanuit haar eindstage die ze eerder dit jaar bij ons heeft gelopen.

Laat het aan ons weten als je graag met Céline wil kennismaken tijdens het spreekuur, dan plannen we je volgende controle bij haar in.

 

Even voorstellen…

Weer terug van weggeweest, maar deze keer als verloskundige! De meeste kennen mij misschien nog van mijn eindstage begin dit jaar. Voor de mensen die mij nog niet kennen (of een opfrisser nodig hebben ;)), stel ik mij hieronder voor!

Hoi, mijn naam is Céline, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in het bruisende Groningen. In mijn vrijetijd ga ik graag naar theater en vind ik het leuk om bezig te zijn met speciaal bier.  Na een fijne eindstage in Steenwijk te hebben gelopen, kom ik terug als collega! De komende periode mag ik hier lekker aan de slag. Ik heb er super veel zin en kijk er dan ook naar uit om vol enthousiasme te beginnen.

 

Delen op...

Aanmelden

Wanneer de zwangerschapstest positief is, kun je je al aanmelden bij ons. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Onze spreekuren zijn zowel overdag als ‘s avonds.

Je kunt je aanmelden met dit formulier of bel 0521-740020.

De mail is uitdrukkelijk bedoeld voor het maken van een eerste afspraak en niet voor het stellen van vragen!

Verloskundigepraktijk Steenwijk